Vegueria del Penedès

FESTIVAL DE CINEMA DE SITGES

Els zombis s'apoderen de nou dels carrers de Sitges


ACN/ Pere Francesch Sitges

06-10-2019 10:59

El director de cinema Charles Band dona el tret de sortida a la Sitges Zombie Walk

Sitges Zombie Walk. Els zombis s'apoderen de nou dels carrers de Sitges. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els zombis s'han tornat a apoderar dels carrers de la ciutat de Sitges com ja es tradició en el marc del Festival de cinema. La Sitges Zombie Walk ha arrencat aquest dissabte amb desenes de persones disfressades de zombis que han recorregut els carrers de Sitges des de de l'ermita de Sant Sebastià. El tret de sortida l'ha donat a les vuit de la tarda el productor i director de cinema nord-americà Charles Band, qui rebrà el Premi Màquina del Temps. Des de les dotze del migdia, desenes de persones han començat a maquillar-se després d'aconseguir un tiquet gratuït, a la platja de Sant Sebastià fins les set de la tarda. Està programat també un concert a les onze de la nit de Motorzombis.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.