Pau Pedraza i Sopena Vilanova i la Geltrú

08-10-2019 13:54

CB Samà SFA - CB Àguiles-Plasfoc. Dani Ximenes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CB Samà va aconseguir la seva primera victòria en el seu retorn al pavelló Isaac Gàlvez davant el CB Àguiles-Plasfoc, on els vilanovins van endur-se el partit per 61 a 44 punts.

El SMA va demostrar les bones habilitats que té durant el primer període amb un plantejament d’atac imparable que va deixar el marcador de 16 a 13 punts, on es va consolidar només un triple i va ser per part dels locals. A partir del segon quart, una gran intensitat defensiva dels jugadors de Joan Pozo, va fer que controlessin el partit a partir d’aquest període, acabant-lo amb un avantatge d’11 punts (33-22). El començament de la segona part va ser favorable al Samà amb una gran exhibició de dos triples per allargar el marcador, posant-se a 12 punts (48-36) dels visitants. Finalment, el Sènior masculí va veure la victòria a la meitat del període final, els quals es van posicionar a 19 punts dels visitants (59-40).

El dissabte vinent, a les 20.00 hores, el SMA jugarà fora de casa contra el CB Vilatorrada al Pavelló Municipal Sant Joan Vilatorrada.

Victòria i exhibició del sènior femení

El Surtidor-Bàsquet Samà Vilanova-SFA va disputar un meravellós partit contra el CB Reus al pavelló Isaac Gàlvez el passat dissabte, deixant un resultat final de 88 a 42 punts.

Els aficionats del Sènior femení van viure una exhibició de bàsquet durant tot el partit. Les jugadores locals van iniciar el partit amb un caràcter molt dur, posicionant-se per 23 a 6 punts només amb 8 minuts de matx. Durant tot el partit es va demostrar un alt rendiment i una defensa implacable per part de les vilanovines, les quals es van córrer tota la pista per endur-se el partit. Tot i la bona exhibició de les locals, durant el segon període, les de Reus van reaccionar ràpidament davant la passivitat de la defensa vilanovina i van deixar-les sense opcions, posant el marcador amb una diferència de 5 punts (25-20). Les visitants van plantejar una bona zona i a les jugadores de Rubén Tenor els hi va costar atacar, encara que posteriorment van saber atacar-les i van allargar les distàncies al marcador, fent-les mal davant la seva zona. Veient les mínimes possibilitats per remuntar el partit, el Reus va treure la zona, ja que no podien parar-les, i van dur a terme diverses alternatives zonals individuals, però les locals van agafar velocitat de creuer i van atacar-les amb bon ritme. Per a destacar, Elena Megias (23 punts) i Laura Mateos (20 punts) van fer molt de mal en el joc interior. Finalment, en el tercer i quart període, el SFA va allargar el màxim possible el marcador amb bona intensitat i va endur-se el partit.

Després d’aquesta demostració de matx, el dissabte que ve el SFA es veurà les cares amb les Halcón Viajes Viladecans a l’Artium Viladecans.