Vegueria del Penedès

JUDO

Verónica Pujalte bronze al Campionat del món de Judo Màster


Club Judo Vilafranca Vilafranca del Penedès

15-10-2019 18:02

Veronica Pujalte tercera per l'esquerra al podi. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Quartier Agdal de Marrakeck, el Campionat del món de Judo Màster

En categoria F2, i menys de 63kg, la professora de l’Escola de Judo Vilafranca va pujar al tercer graó del podi, aconseguint així la medalla de bronze al Campionat del món, nomes cedint davant  la Campiona del món i sub Campiona d’Europa, la francesa Severin Perrin en un combat molt igualat on les sancions la van deixar fora de la final, el combat del bronze el va fer davant l’alemanya Gleboczyk Juliane a la que va guanyar per ippon (màxima puntuació) en la final de bronze.

Pujalte, finalitza així una temporada impressionant i plena d’èxits, ja que al bronze del Campionat  del món, hem d’afegir l’or aconseguit al Campionat d’Europa, la plata als Csit World sports games, el sub-Campionat d’Espanya, el Campionat de Catalunya de Judo terra entre d’altres, posant el judo femení del Penedès i de Vilafranca al més alt nivell aconseguit mai.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.