Vegueria del Penedès

PATINATGE

Resultats de les patinadores calafellenques als campionats del cap de setmana


CPA Calafell Calafell

21-10-2019 17:13

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre es va celebrar el Campionat Federació Infantil a la localitat de Riudoms, on va participar la Mireia Raventós que va acabar en la  trenta-unena posició. La patinadora del Club Patí Calafell es va guanyar la participació gràcies a la seva bona classificació del campionat territorial celebrat a la primavera.

Per altra banda, el diumenge 20 d’octubre dues patinadores del Club van participar al Campionat Iniciació de la Tardor celebrat a la Pobla de Mafumet, la Laia Duran al nivell A va fer la dotzena posició i la Luz del Carmen Pruszkowska la vintena al nivell D. Les dues patinadores van aconseguir la classificació gràcies a les bones puntuacions obtingudes en els trofeus d’iniciació celebrats durant la temporada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.