Vegueria del Penedès

ESTÓMAC

Clara Peya, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019, arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

22-10-2019 12:52

Una de les creadores més originals i úniques de l’escena musical del país. Energia i sentiment en estat pur

Clara Peya, guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2019, arriba aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest diumenge, dia 27 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal, la pianista i compositora Clara Peya ens porta a l’Auditori Estómac, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l'electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb Oceanes.

Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner, els quals, juntament amb la veu de Magalí Sare, la bateria i l'electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.

Després d’haver escrit més de tres-centes cançons al llarg de la seva carrera musical, Peya investiga i experimenta en aquest vuitè treball la sensació de l'amor que neix des de les entranyes i reivindica l'essència més bàsica del verb estimar. Cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.