Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

Victòria del Patí Vilanova Arenys de Munt


Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

27-10-2019 Última revisió: 28-10-2019 19:34

Treballada victòria amb dos gols a bola aturada

Victòria del Patí Vilanova a Arenys. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

C.D.E.  ARENYS DE MUNT  0 -  C.P. VILANOVA 2

El C.P. Vilanova ha derrotat per 0 gols a 2 a l’ Arenys de Munt en el partit corresponent a la segona jornada de l’OK Lliga Plata – Grup Nord disputat en el migdia del diumenge al Pavelló Municipal d’Arenys de Munt.

Important i treballada victòria vilanovina davant un molt bon conjunt que ha enviat cinc boles als pals i no ha transformat cap de les tres  jugades a bola aturada (un penal i dues faltes directes). Per la seva part el Patí que ha anat de menys a més ha tingut en el seu porter Pol Ferrer el seu millor home i avui ha aprofitat dos de les tres jugades de bola aturada (1 penal i dos faltes directes) de la ma de Nacho Garrido.

En la primera part els locals han començat amb un fort ritme, i han superat clarament als vilanovins, malgrat que aquests, com hem dit han anat de menys a més, i han superat una inferioritat per la targeta blava a Aguilar (no transformada). El marcador no s’ha mogut al final d`aquests període que ha estat en conjunt favorable als locals.

El segon temps, amb el Vilanova més assentat i els locals buscant desesperadament el gol ha portat a que un penal transformat per Garrido poses en avantatge al Vilanova que l’ha ampliat un parell de minuts desprès amb la transformació de Garrido en segona jugada de la falta directa per acumulació.

L’Arenys en el tram final ha disposat de la falta directa per acumulació i de un penal que no l’han transformat i els nervis i el jugar contra el crono els ha portat a jugar amb més cor que cap. A manca d’un minut i escaig han tret al porter sense èxit i a més una blava a J. Pérez no l’ha transformat Garrido.

Total tres puntets d’or i a esperar al Manlleu el proper dissabte. Per la seva banda gran jornada del Femení que ha disputat dos partits a Astúries i s’ha emportat els sis punts en joc

 

Pista .- Pavelló Municipal  Arenys de Munt

ARBITRES: .-Srs, J. Reverté i J. Anglés

GOLS: 1A PART; Sense gols. 2A PART; 0-1 Garrido de penal (min 14); 0-2 Garrido (FDA) en segona jugada (min 16)

TARGETES .- Blaves per Aguila  i  J.Perez

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.