Vegueria del Penedès

ELECCIONS GENERALS

Carta oberta als partits PSOE, PP, C's i PdeCAT


Iaioflautes i Marea Pensionista Vilanova i la Geltrú

04-11-2019 13:32

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Davant la nova cita amb les urnes, hi ha molta gent que voldria saber quina és la proposta del vostre grup davant les pensions publiques i el seu futur.

Darrerament es parla de la Motxilla Austríaca com una de les mesures que pot decantar les pensions cap una o altra tendència. Tots vosaltres aquests darrers temps heu evidenciat la vostra proximitat o preferència per aquest sistema de gestionar les pensions.

Us demanem que ens contesteu una pregunta concreta en un màxim de quinze ratlles: Què aportaria de positiu per a les pensions públiques l’aplicació de la Motxilla Austríaca?

Tenint present que les votacions són és el dia 10 de novembre, us demanem que ens respongueu abans del dia 7 de novembre. Som conscients de la pressa, però ben segur que aquest és un tema molt important que ara ja deveu teniu treballat suficientment.

P D: Les respostes que rebem, les farem públiques per a informar a les persones votants.

Cordialment

Iai@flautes Garraf i Marea Pensionista del Garraf

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.