Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

1 or, 2 plates i 7 bronzes per La Lira Vendrellenca


Lira Vendrellenca El Vendrell

19-11-2019 13:25

1 or, 2 plates i 7 bronzes per La Lira Vendrellenca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest passat diumenge es va celebrar al Palau de la Mar Bella de Barcelona, el Campionat de Catalunya Infantil de Competició on 14 competidors/es de La Lira Vendrellenca, han aconseguit un total d’1 or, 2 plates i 7 bronzes.

L’or i per tant campió de Catalunya ha estat per Arnau Jané Cañamero, les plates per Aitor Puerto i Marc González i els bronzes per Joel Rodríguez, Alejandro Komives, Franky Marín, Abdel Andaloussi, Marc Fernández, Lluís Jiménez i Marc Alonso.

No han pujat al pòdium tot i que han realitzat un bon paper sobre la pista: Melissa Figueroa, Adriana Royo, Aya el Amrani i Àlex González.

En aquest cas el 6 coachs que ajuden als nostres competidors que estan a la pista han sigut: Anna Rovira, Arnau Papiol, Marc Jané, Tatiana Sanz, Adriana Rodríguez i Enric Fuentes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.