Vegueria del Penedès

PATINATGE

Resultats del CP Calafell a les terceres proves d'iniciació


CPA Calafell Calafell

25-11-2019 10:09

La secció de patinatge del Club Patí Calafell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La secció de patinatge del Club Patí Calafell va presentar a sis patinadores a la tercera convocatòria de proves de nivell iniciació, amb l’obtenció d’un diploma en figures obligatòries.

El passat setze de novembre, a Mont-roig del Camp, es van presentar a proves del nivell C i sense èxit, l’Arantxa Lopez i la Clarice-Andrea Trescents. Mentre que al nivell A de figures obligatòries l’Anna Isabella Arias va obtenir del diploma de nivell.

A les proves del nivell D celebrades el 23 de novembre al Pla de Santa Maria es van presentar les patinadores Marta Escolà, Noa Jiménez i Ariadna Denisse Muñoz, i cap d’elles va poder assolir el nivell.

Ara, la dedicació del cos tècnic i de les patinadores del Club se centra al cent per cent en la preparació del festival de patinatge del pròxim dissabte 7 de desembre. La secció de patinatge del Club us convida a anar al nou Joan Ortoll per gaudir de l’espectacle que com cada any estarà assegurat.


 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.