Vegueria del Penedès

TU FAS EL PRIMER PAS

El Vendrell suma prop de 200 quilòmetres en suport a les víctimes de la violència masclista


Redacció El Vendrell

26-11-2019 11:58

Un centenar de persones han participat en la caminada solidària sota el lema “Tu fas el primer pas i el Vendrell el fa amb tu”

El Vendrell suma prop de 200 quilòmetres en suport a les víctimes de la violència masclista. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Prop de 100 persones han participat aquest dilluns a la caminada solidària que ha organitzat Aqualia, empresa que gestiona les instal·lacions esportives municipals i forma part de l’empresa mixta de gestió del Servei Municipal d’Aigua. En total han sumat més de 110 quilòmetres contra la violència de gènere, que serviran per a ajudar a la Fundació Adecco, un campament per a la reinserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere que inclou tallers per als seus fills.

La caminada s’ha fet des de la piscina de l’avinguda Camp d’Esports fins a la plaça Nova. Un cop allà, s’ha tenyit de lila la font i el regidor d’Aigües, Alfons Herrera, ha llegit un manifest per mostrar “la repulsa contra tota mena de violència exercida sobre les dones i nenes,  sigui física, psicològica, sexual, o de qualsevol altra índole, ja que suposa una violació dels seus drets més fonamentals”. Tots els participants rebran una samarreta.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.