Vegueria del Penedès

BARALLA

Ferit d'arma blanca un home a Vilanova durant una baralla al carrer


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-11-2019 13:18

L'autor de la ganivetada va fugir del lloc dels fets, la plaça Pau Casals

Ferit d'arma blanca un home a Vilanova durant una baralla a la plaça Pau Casals. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home ha resultat ferit d'arma blanca aquest dilluns a la tarda durant una baralla al carrer a Vilanova i la Geltrú. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, es tracta d'una baralla entre rodamóns que va causar ferides de poca gravetat a un dels implicats. De fet, l'autor de la ganivetada va fugir del lloc dels fets en direcció a l'església de Sant Antoni Abat, però els testimonis van poder donar la seva descripció i s'espera que es pugui detenir properament.

Tot i que els talls produïts durant la baralla són de poca profunditat, el ferit va haver de ser traslladat a un centre hospitalari per altres complicacions mèdiques per patologies prèvies. Segons informa la policia local de Vilanova, l'home va ser evacuat en helicòpter a un hospital de Barcelona. L'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques va aterrar a les pistes d'atletisme per recollir el malalt.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.