Vegueria del Penedès

Sindicats i Ajuntament signen per fi un pacte


VD/ Sirc

21-03-2004 20:58

Els treballadors aconsegueixen el 100% del compliment dels acords

Ajuntament i sindicats van arribar a un acord divendres passat. fdg/ carles castro.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'acord es va aprovar per l'assemblea de treballadors amb només dues abstencions el mateix divendres. Així, el funcionariat municipal cobrarà una paga amb el 0,4% de la massa salarial de l'any 2003 i l'any vinent, el 0,7% restant, per arribar així a la diferència de l'1,1% de l'IPC català. Aquest no és, però, l'únic punt que contempla l'acord, que també preveu increments salarials basats en l'índex de Catalunya pels sous del 2004 i el 2006, i de l'IPC més baix (l'espanyol o català) pel 2005.

A més dels increments salarials, l'equip de govern ha acabat acceptant la resta de reivindicacions dels treballadors, que feien referència al fons social, als plans d'ocupació, a les bestretes i a la formació dels treballadors.


Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.