Vegueria del Penedès

FLASH

Joan Salvat parla del periodisme a l'Ateneu Popular


VD

21-03-2004 21:01

L'Ateneu Popular l'Aixada va convidar Joan Salvat a reflexionar sobre el periodisme actual. fdg/carles castro

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El director del programa de Televisió de Catalunya, Trenta minuts, ha pronunciat aquest cap de setmana una conferència sobre el periodisme i el món dels audiovisuals a l'Ateneu Popular de Vilanova. Joan Salvat ha fet un repàs a trenta anys de periodisme a Catalunya, convidat per un dels col.lectius juvenils de la ciutat més actius pel que fa a l'organització d'activitats sòcioculturals.

Salvat és director del programa de reportatges Trenta minuts, un dels espais de la Televisió de Catalunya amb més èxit i més guardons. Porta 15 anys a la graella de la televisió catalana i ha aconseguit premis de periodisme internacional que situen Trenta Minuts entre els clàssics de la programació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.