Vegueria del Penedès

MENS PHYSIQUE

Guillem Clave, bronze al campionat del món de Muscle Model


Redacció Vilanova i la Geltrú

12-12-2019 Última revisió: 13-12-2019 9:34

El ‘fisicoculturista’ de Vilanova va aconseguir la tercera posició en el campionat celebrat a Las Vegas

Guillem Clave a la dreta de la imatge. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat 24 de novembre Guillem Clave Bertran aconseguia la tercer posició al campionat del Món de Musclemania que es realitza al Fitness America Weekend a Las Vegas i que es retransmet per televisió.

Més de 200 participants de tot el món es van trobar a Las Vegas per disputar aquesta competició on el vilanoví era l’únic representant espanyol al campionat, i on va aconseguir aquests resultats.

6é classificat de mens physique PRO

8é classificat classic physique

3er classificat muscle model

Musclemania és la Federació de culturisme i fitness més famosa comercialment. Els atletes de més renom, que omplen més portades de revistes i amb més seguidors. Han sortit d’aquesta Federació atletes com poden ser: Simeon Panda, Ulisses, Tavi Castro, Chul Soon, Onome Egger, Julian tanaka, Nicolas Iong, etc...

No és el primer reconeixement a aquest esportista, a l’octubre ja es va proclamar campió d’Europa de Mens Physique Absolut de la Federació Musclemania en el campionat que es va disputar a Milà.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.