Vegueria del Penedès

CREACIÓ I NOUS PÚBLICS

La Carpa Revolució, guardonada amb el premi Zirkòlika 2019 a la millor iniciativa per a la projecció del circ


Redacció Sant Pere de Ribes

19-12-2019 12:12

El premi valora l’esforç del projecte de Sant Pere de Ribes per la recerca de nous públics, per la creació i la promoció de circuits d’exhibició i per la contribució a la professionalització del sector

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La desena edició dels Premis Zirkòlika, creats per donar visibilitat i promocionar les produccions de circ a casa nostra, es va celebrar el 18 de desembre a la carpa del Circ Històric Raluy, instal·lada al Moll de la Fusta del Port Vell de Barcelona. La Carpa Revolució va rebre el Premi a la Millor Iniciativa per a la Projecció del Circ, valorant l’esforç del projecte de Sant Pere de Ribes per la recerca de nous públics, per la creació i la promoció de circuits d’exhibició i per la contribució a la professionalització del sector.

El jurat dels premis, convocat especialment per a cada edició està format per persones amb un ampli coneixement del circ a Catalunya. Es van premiar més de 10 iniciatives i projectes destacant el Premi al Millor Espectacle de Pallases per a “Veus que no veus” de la Cia Pepa Plan, el Premi a la Trajectòria per a Circ Perillós i el Premi per Votació Popular per l’espectacle “Escargots” del projecte Slow Olou. La Nit de Circ, la trobada anual del món del circ a Catalunya, es va desenvolupar en forma de gala-espectacle presentada pel pallasso Tortell Poltrona i va reunir al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic en general.

La Carpa Revolució vol agrair de tot cor a totes les persones que voluntàriament han ajudat a tirar endavant aquest projecte. El guardó encoratja l’equip de la Carpa per continuar treballant perquè el circ segueixi creixent i per fer-lo arribar a totes les persones. Tanmateix, l’activitat sota la Carpa no s’atura i els dies 20, 21 i 22 de desembre es durà a terme el Primer Hivern de Circ on es presentarà l’espectacle “Un bon vent, un bon vin”, la primera creació pròpia de la Carpa Revolució.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.