Vegueria del Penedès

POLÍTICA MUNICIPAL

El poble de Sitges no ha de pagar la desídia d'aquest Govern


PSC Sitges Sitges

21-12-2019 14:34

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des del PSC Sitges volem manifestar la nostra disconformitat amb com s'estan gestionant els temes cabdals de la vila. El govern ERC, SGI i Guanyem, encapçalat per Aurora Carbonell, sembla no tenir clars quins són els mínims de dedicació, treball i actitud de diàleg que s’han d'esforçar a complir per a poder governar amb la minoria actual que tenen. (8a 13).

- El PSC va signar un acord amb el Govern per introduir modificacions a les Ordenances Fiscals del 2019 durant el període d'al·legacions. - El PSC no va rebre cap mena de comunicació per part del Govern durant l'esmentat període d'al·legacions. - Un cop finalitzat aquest període, se'ns comunica que per qüestions tècniques les al·legacions no eren possibles.

Aquest és el relat de com s'ha arribat fins a l'aprovació definitiva de les OOFF i ara què? Doncs el PSC, tot i estar en contra de les males formes i la desídia del Govern, s'abstindrà en aquestes ordenances per tal que puguin ser aprovades. La no aprovació de les mateixes seria molt perjudicial per a les Sitgetanes i Sitgetans i suposaria l'augment generalitzat d'un 10% de l'IBI.

Els i les Socialistes sitgetans no podem permetre que el conjunt de la ciutadania pagui la deixadesa i la ineficiència de l'equip d'Aurora Carbonell, per això i només per això ens hem abstingut en la votació de les ordenances.

La desconfiança vers la capacitat de treball, negociació i actitud de diàleg del Govern Carbonell, ha estat sobre la taula en totes les trobades que hem dut a terme i veiem que no hi ha manera que siguin conscients del que reclamem des del Grup Municipal Socialista.

Prou de bones paraules, cal treballar seriosament si realment volen arribar a acords per al poble de Sitges. Nosaltres sempre hem estat en actitud de col·laboració, però la Senyora Carbonell i el seu Govern ens estan empenyent a deixar de fer-ho.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.