Vegueria del Penedès

REIS 2020

Caramels sense gluten a les cavalcades de Reis del Vendrell


Redacció El Vendrell

03-01-2020 12:58

L’Ajuntament del Vendrell s’adhereix a la campanya “Cap infant celíac sense caramels”

Caramels sense gluten a les cavalcades de Reis del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tot i que des de fa ja alguns anys els caramels que es repartien durant els diferents actes dels Reis al Vendrell i als nuclis marítims ja eren sense gluten, enguany l’Ajuntament del Vendrell ha oficialitzat la seva adhesió a la Campanya “Cap infant celíac sense caramels”, impulsada per l’Associació Celíacs de Catalunya.  

Segons el regidor de Festes, Christian Soriano, “amb aquesta iniciativa l’Ajuntament del Vendrell fa un pas més a l’hora de fer partícips a tots els infants del municipi en aquesta festa tan entranyable”.

Segons es xifra des de l’Associació Celíacs de Catalunya quasi 50.000 infants pateixen celiaquia a Catalunya (el 60%de la població celíaca són infants).

Enguany es repartiran al Vendrell 400 quilos de caramels sense gluten, patrocinats per Esclat - Bon Preu, que a més, són també sense sucres, i 300 quilos de caramels sense gluten, comprats directament per l’Ajuntament.  Als nuclis marítims se’n repartiran 200 quilos sense gluten i sense sucres, patrocinats per Esclat - Bon Preu,  i 100 quilos sense gluten finançats per l’Ajuntament.

Els caramels es reparteixen tant els dies de recollides de les cartes com la mateixa Diada de Reis durant les cavalcades.

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.