Vegueria del Penedès

VANDALISME

Destrossen els aparells de calefacció de l'escola bressol l'Espurna de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

08-01-2020 16:11

La Policia Local està investigant els fets i es treballa amb les imatges registrades a les càmeres de seguretat

Destrossen els aparells de calefacció de l'escola bressol l'Espurna de Sant Sadurní. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Durant aquestes festes s'ha produït un acte de vandalisme constitutiu de delicte a les instal·lacions de l'escola bressol L'Espurna, consistent en diverses destrosses, sobretot als aparells de calefacció del centre educatiu. La Policia Local està investigant els fets i es treballa amb les imatges registrades a les càmeres de seguretat per identificar els autors d'aquest delicte.

El consistori ha lamentat els fets: "a banda del malestar que provoca a les persones utilitzen les instal·lacions, la majoria infants, aquestes accions provoquen un increment en les despeses de manteniment dels equipaments municipals. Des de l'Ajuntament es lamenten aquestes accions que perjudiquen a tots els sadurninencs i sadurninenques i es demana a la ciutadania compromís i respecte, que inclou la denúncia dels actes incívics i vetllar entre tots per la nostra vila".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.