PUBLICITAT
FLASH
28-03-2004 22:17
El restaurant vilanoví La Cucanya ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25 aniversari i ho ha celebrat amb representants de diferents entitats, col.lectius i mitjans de comunicació locals. L'establiment situat al Racó de Santa Llúcia ja té un quart de segle i s'ha consolidat com una dels restaurants amb més reconeixement a la ciutat.
Dins els actes de commemoració s'impartiran unes classes magistrals de la mà dels xefs Xavier Mestres del restaurant "L'Avi Pau de Cunit", Franco e Gulliano Lombardo del restaurant "Tramonti" de Barcelona i del xef del restaurant "La Cucanya" en Joan Batet.
Els sopar que es va oferir als presents va ser un menú de cuina Italo-Catalana, que es la especialitat del restaurant "La Cucanya".
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT