Vegueria del Penedès

SERVEIS MUNICIPALS

El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana


Redacció El Vendrell

04-02-2020 16:22

Ara es pot seleccionar el tipus de tràmit, llarg o curt, i el programari deriva l’usuari al punt d’atenció que correspongui amb la finalitat d’evitar llargues esperes i aglomeracions

El Vendrell estrena un nou gestor de cues del Servei d'Atenció Ciutadana. Ajuntament del Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) disposa d’un nou gestor de cues per millorar els processos i agilitzar els tràmits. El regidor de SAC, Baltasar Santos, ha explicat que “es tracta d’una acció inclosa dins del Pla Integral de Millora del Servei al Ciutadà que té l’objectiu d’agilitzar els tràmits”. Amb el nou gestor de cues es pot seleccionar el tipus de tràmit, llarg o curt, i el programari deriva l’usuari al punt d’atenció que correspongui amb la finalitat d’evitar llargues esperes i aglomeracions de persones.

El regidor d’Administració electrònica, Rubén Gràcia, ha destacat que aquest nou gestor de cues del SAC funciona mitjançant un programari gratuït i de codi obert “que permet que els propis tècnics de l’Ajuntament puguin adaptar-lo als processos que siguin necessaris en cada moment”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.