Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2020

37 grups i carrosses participaran dissabte a la rua del Carnaval de Cubelles


Redacció Cubelles

19-02-2020 10:15

La cercavila de dissabte serà, un any més, l’acte més multitudinari

37 grups i carrosses participaran dissabte a la rua del Carnaval de Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Carnaval de Cubelles donarà el tret de sortida aquest divendres a la tarda amb una festa infantil a la plaça del Mercat. Serà l’endemà, però, quan es preveu que novament la cercavila de dissabte atregui una major atenció, tant de participants com de públic. Un total de 37 grups i carrosses recorreran els carrers del centre de la vila a partir de les 19 hores des de la rambla Pau Casals i arribant a la plaça del Mercat, on per segon any s’hi instal·larà un envelat per centralitzar els actes i protegir-se del fred, potenciant les activitats de caire familiar.

Diumenge serà el torn de les comparses infantils i, també per als més petits, l’endemà dilluns s’organitza la Rua infantil i una festa de disfresses a l’envelat. Dimarts l’envelat acollirà un taller de maquillatge i disfresses i una cursa d’obstacles i dimecres de cendra, clourà una nova edició del Carnaval amb l’enterro de SM Carnestoltes i la tradicional sardinada popular.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.