Llorens Mateo Vilanova i la Geltrú

01-03-2020 10:14

Va ser un clàssic derbi amb joc discret però emocionant fins al final

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El C.P. Vilanova va caure per la mínima 4 a 5 davant el Vilafranca en el partit disputat ahir al vespre al Pavelló de la Plaça de les Casernes i corresponent a la jornada 15 de l’OK Lliga Plata Grup Nord i amb presència d’una bona representació vilafranquina.

El derbi va ser un partit com cal, és a dir amb joc més que discret, amb molta emoció fins al final, amb les aficions espitjant als seus, i per adobar-ho amb una actuació arbitral que va rebre les crítiques especialment de la parròquia local.

Amb tot creiem que de nou el Vilanova rebia un gol a manca de 4 segons pel final de la primera part, i que abans del primer minut de la segona en rebia un altre posant tres gols de diferència a favor dels vilafranquins. Si hi afegim el poc encert en les jugades a bola aturada del Patí, tenim una de les causes d’aquesta derrota.

El Vilafranca amb un bon equip, pensat i aconseguit per estar en el pom de dalt de la classificació es va posar per endavant en dues jugades a bola aturada, una per una falta directa per blava, molt discutible i l’altre de penal en la segona jugada. Malgrat que el Patí va escurçar diferències a manca de 4 segons pel descans l'esmentat gol. Exasperant.

Només començar la segona part nou gol visitant i desprès del cinquè en l’equador d’aquest període, el Patí va remar contra el crono i el marcador i malgrat fer tres gols no va poder aconseguir l’empat.

C.P. VILANOVA  4 - C.P. VILAFRANCA 5

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA .- Ferrer, Bocchi, Aguilar, Vergés, Garrido (cinc inicial) Cuevas, Pérez, Lalaguna, Donoso (p.s.)

C.P. VILAFRANCA.- Arellano, Martí A.; Vázquez, Aragonés, Villares  (cinc inicial) Candamio, Ribas, Martí

ARBITRES: Srs. A.-López expósito i D. Calonge

GOLS: 1A PART; 0-1 Candamio FDB (min 12); 0-2 Candamio de penal, segona jugada (min 22); 1-2 Aguilar (min 23); 1-3 Aragonés (min 25); 2A PART: 1-4 Martí (min 1); 1-5 Vázquez (min 12); 2-5 Bocchi de FDA (min 16); 3-5 Garrido (min 21); 4-5 Garrido (min 23).