Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

Taller d'entrenament de la memòria a Canyelles


Ajt Canyelles

06-04-2004 22:21

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest Taller té com objectiu de prevenir la pèrdua de memòria mitjançant la realització d’exercicis d’entrenament de la memòria. El taller vol ajudar a la gent gran a mantenir i reforçar els principals factors que intervenen en la memòria.

Per altra banda, es pretén que el taller esdevingui un punt de trobada i relació per aquelles persones que ho desitgin.

El grup que ha finalitzat el taller, dirigit principalment a persones majors de 55 anys, ha mostrat la seva satisfacció per a com s’ha portat, tant és així que el grup continua reunint-se el mateix dia i a la mateixa hora per continuar potenciant les relacions, creant el que s’ha anomenat Grup De Conversa.

Aquesta iniciativa vol ser un punt de trobada per la relació i el esbarjo amb la idea de crear un grup consolidat d’on puguin sortir noves idees i que podria ser l’embrió d’una futura associació de Gent Gran al municipi.

En aquest espai es faran diferents activitats com sessions de lectura, col·loquis, torneigs de jocs de taula, etc.; i també es pot trobar la premsa comarcal i les revistes de moda.

Per informació d’aquesta i altres activitats podeu dirigir-vos a l’Espai Cívic Jove els dimecres, dijous i divendres de 9h a 13h o bé al telèfon 93 818 86 59.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.