Vegueria del Penedès

ACCIDENT DE TRÀNSIT

Mor la conductora d'un turisme en un xoc entre tres cotxes, un camió i una furgoneta a Vilanova


ACN Vilanova i la Geltrú

05-03-2020 20:13

A banda, tres persones han resultat ferides amb lesions de gravetat menor

Mor la conductora d'un turisme en un xoc entre tres cotxes, un camió i una furgoneta a Vilanova. Guillem Eroles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

A. M. R. M., de 53 anys i veïna de Vilanova i la Geltrú, és la conductora que ha mort aquest dijous, cap a tres quarts de tres de la tarda, en un xoc frontal múltiple a la carretera C-31, al seu pas per aquest municipi, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. En concret, el sinistre ha implicat tres automòbils, entre ells el de la víctima, un camió i una furgoneta. L'accident ha tingut lloc a l'altura del quilòmetre 151, i els Mossos d'Esquadra investiguen les causes que l'han provocat. A banda de la conductora finada, hi ha hagut tres persones més que han resultat ferides amb lesions de gravetat menor i han estat traslladades a l'hospital Sant Camil.

Arran de la incidència s'han activat cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària, ha calgut tallar la C-31 al tram del sinistre, i el trànsit s'ha desviat per la BV-3114 cap a l'interior de Vilanova i la Geltrú. Cap a un quart de sis de la tarda la carretera s'ha reobert en els dos sentits.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.