Vegueria del Penedès

VIOLÈNCIA MASCLISTA

Un home apunyala la seva exparella a Vilafranca del Penedès


Redacció Vilafranca del Penedès

09-03-2020 17:39

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec del cas i busquen l'agressor, que ha fugit

Un home apunyala la seva exparella a Vilafranca del Penedès. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un home ha apunyalat aquest dilluns al matí la seva exparella a Vilafranca del Penedès. Els fets han tingut lloc en ple carrer i l'home hauria fugit del lloc després de l'atac. La dona ha estat traslladada a l'hospital on es recupera de les ferides. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació i busquen ara l'agressor. Com a resposta a questa agressió, el col·lectiu feminista La Ruda ha convocat una concentració per aquest mateix dilluns a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès per "denunciar la violència masclista i donar suport a l'agredida i la seva família". L'Ajuntament convoca a les dotze del migdia de dimarts al mateix lloc per mostrar la seva "condemna rotunda al cas de violència de gènere".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.