Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Vilafranca farà mercadal aquest dissabte a la rambla de Sant Francesc amb parades d’alimentació i més espaiades


Redacció Vilafranca del Penedès

17-03-2020 16:26

L’Ajuntament de Vilafranca recorda a la població que a l’hora d’anar a comprar prengui mesures per autoprotegir-se (ús de guants, higiene de mans, etc.) i respecti una distància de separació mentre fa cua

Vilafranca farà mercadal aquest dissabte a la rambla de Sant Francesc amb parades d’alimentació i més espaiades. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Amb motiu de la situació d’excepcionalitat per l’epidèmia de Coronavirus, des de l’Ajuntament de Vilafranca s’estan prenent mesures per mantenir el proveïment de productes frescos a la població i alhora evitar el malbaratament alimentari,  fomentar l’alimentació de proximitat, de temporada i de qualitat, sempre amb les mesures de seguretat que es recomanen.

Pel que fa als mercats no sedentaris, es van suspendre  els mercats no sedentaris de dissabte dia 14 i dimarts 17, però continua en funcionament el mercat diari de la Verdura, a la plaça de Sant Joan, de 8 a 13.30h amb parades de fruita i verdura.

El proper dissabte 21 de març (i els següents, si la situació s’allarga), hi haurà un mercat de productors de la terra a la rambla de Sant Francesc, entre les 8 a 14h. Hi participaran alguns dels productors que tenen parada habitualment al Mercat dels dissabtes i es prendran les màximes mesures de seguretat per evitar possibles infeccions (separació entre parades, prohibir l’autoservei sense guants, etc).

Així mateix a la web https://comercimercats.vilafranca.cat   es pot consultar el llistat de productors de la terra que continuen distribuint aliments ja sigui a domicili, a punts de recollida o directament a les seves finques.

Pel que fa als mercats municipals, els dos mercats municipals, el Mercat Sant Salvador i el de La Carn continuen oberts amb una oferta variada de productes frescos d’alimentació.

El Mercat Sant Salvador està obert de 9 a 20h i el de la Carn de 8.30 a 13.30 i de 17 a 20.30h. Més informació a https://comercimercats.vilafranca.cat/viu-els-mercats/mercats-municipals

L’Ajuntament de Vilafranca recorda a la població que a l’hora d’anar a comprar prengui mesures per autoprotegir-se (ús de guants, higiene de mans, etc.) i respecti una distància de separació mentre fa cua.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.