Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Igualada registra en les últimes hores 2 nous positius i la xifra de víctimes no es mou de 24


ACN Igualada

21-03-2020 9:25

6 persones estan en estat greu, una menys que ahir, i 91 dels afectats són professionals sanitaris

Una escola d'Igualada amb un rètol en què s'informa del tancament, el 13 de març del 2020. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El brot de coronavirus de la Conca d'Òdena, un dels que més preocupa les autoritats catalanes, ha sumat en les darreres hores 2 nous positius, que deixen la xifra global d'afectats en 209 persones, segons les dades que ha facilitat aquest divendres a la nit el Departament de Salut. D'aquestes, 24 han mort, una xifra que no s'ha mogut respecte de les dades facilitades ahir. A banda, 6 persones estan en estat greu, una menys que ahir, i 91 dels afectats són professionals sanitaris. Aquesta última xifra tampoc s'ha mogut. Salut desconeix l'origen i la relació entre el brot de coronavirus d'Igualada detectat en un nucli familiar de cinc persones de la ciutat i els professionals sanitaris de l'hospital local infectats en un dinar multitudinari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.