Vegueria del Penedès

NOTA DE PREMSA

250 gossos participaran a Vilanova al concurs nacional caní i la desfilada popular


Ajt Vilanova

15-04-2004 22:05

El concurs es realitzara diumenge al mati a l'explanada de Ribes Roges. fdg/isabel masdeu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta cita anual oferirà paral·lelament una sèrie d'activitats; la gossera municipal, per exemple, hi serà present per promoure els seus serveis i la nova campanya d'identificació i de cens caní. Així mateix, diverses empreses relacionades amb el món d'aquests animals exposaran les novetats del sector. A les 12 h serà el moment de l'exhibició de gossos arrossegant trineus a la platja, una modalitat sobre la qual es podrà rebre més informació en una gran carpa dedicada a la cursa internacional Pirena.

Les inscripcions per a la Desfilada, oberta a gossos amb i sense pedigrí, es podran realitzar a l'oficina municipal Promoció Ciutat (c. dels Escolapis 1, tel. 93 893 55 55), fins divendres 16 d'abril, o bé el mateix diumenge a l'esplanada del parc de Ribes Roges. Com sempre, la Unió Cinòfila de Catalunya organitza aquesta festa, juntament amb l'Ajuntament de VNG.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.