Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

L'Ajuntament de Sitges demana als propietaris de pisos i locals que valorin rebaixar el preu dels lloguers


ACN Sitges

23-03-2020 14:51

El consistori apel·la a la solidaritat i a la responsabilitat social per reduir l'impacte econòmic del coronavirus

L'Ajuntament de Sitges demana als propietaris de pisos i locals que valorin rebaixar el preu dels lloguers. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Ajuntament de Sitges ha fet una crida a la solidaritat i a la responsabilitat dels veïns del municipi per frenar l'impacte econòmic del coronavirus. Així, ha demanat als propietaris d'habitatges i de locals comercials que estudiïn, en la mesura de seves possibilitats, aplicar una moratòria o una reducció del preu dels lloguers mentre duri l'actual crisi sanitària. Pel que fa als locals comercials, el consistori recorda que actualment la majoria d'establiments no poden dur a terme la seva activitat i que això pot afectar a molts autònoms i empresaris. Al seu torn, l'Ajuntament treballa per establir ajudes econòmiques a famílies, empreses, autònoms i al sector turístic del municipi per complementar les de la Generalitat i l'Estat. Paral·lelament, l’Ajuntament disposa d’ajudes d’emergència social per fer front al pagament de lloguer o de subministraments, entre altres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.