Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Interior avisa d'un virus que ataca sistemes informàtics d'hospitals que encara no s'ha distribuït massivament a l'Estat


ACN Barcelona

24-03-2020 9:10

El govern espanyol demana als treballadors sanitaris precaució a l'hora d'obrir correus electrònics

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri de l'Interior alerta d'un virus denominat 'Netwalker' que ataca treballadors i organismes sanitaris i que pot arribar a inutilitzar els sistemes informàtics dels hospitals, el que tindria conseqüències "devastadores", avisa el govern espanyol. Es distribueix a través de correus electrònics sobre el coronavirus, precisament. Interior diu que encara no s'ha distribuït de forma massiva a l'Estat. És per això que recomana l'adopció de mesures de seguretat per part dels treballadors de l'àmbit sanitari respecte a la gestió de correus electrònics que no provinguin de fonts fiables.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.