Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població


Redacció Cunit

26-03-2020 8:51

Els agents ja han fet més de 100 identificacions i 13 sancions en els primers 10 dies de confinament

La policia de Cunit activa el dron per controlar el confinament de la població. Ajuntament de Cunit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El dron de la Policia Local de Cunit ja està activat i operatiu. Des de divendres passat, l’aparell està realitzant vols regulars per sobre del municipi amb l’objectiu de tenir una visió aèrea de tota la via pública i zones boscoses.

En els darrers dies de confinament, els agents municipals ja han fet més d’un centenar d’identificacions entre persones i vehicles. En aquests primers deu dies, els agents han denunciat 13 persones en el municipi per incompliment del Reial Decret 463/2020 que emmarca les restriccions a tot l’Estat pel Covid-19.

Tant la prefectura de la Policia Local com el regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Lorenzo, volen agrair a la ciutadania les donacions de material sanitari (hidrogel, mascaretes, guants…) que han fet arribat pels cossos de la Policia Local i de Protecció Civil.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.