Vegueria del Penedès

CONSTRUCCIÓ

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres


Redacció Sitges

30-03-2020 19:33

Dues inspectores municipals recorren des d’avui el municipi per assegurar que les obres que es duen a terme son únicament d’urgència.

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat una campanya d’inspecció de les obres. Ajuntament de Sitges

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Sitges ha iniciat avui dilluns 30 de març una campanya d’inspeccions amb l’objectiu d’assegurar que no es duen a terme obres que no siguin urgents, en compliment del reial decret llei que ha anunciat el govern de l’Estat aquest diumenge i que entra en vigor avui dilluns 30 de març. Les obres que són considerades urgents són per exemple el trencament d’un clavegueram o la caiguda d’algun element a la via pública.

En cas de localitzar obres que no compleixin amb aquests requisits, les inspectores demanaran l’aturada de l’activitat. Si l’aturada no es dugués a terme, es procediria a sancionar els responsables de l’obra per part de la Policia Local .

La mesura té com a objectiu donar compliment al decret llei, que persegueix reduir la mobilitat de la població i limitar el risc de contagis de Covid-19.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.