Vegueria del Penedès

GENT GRAN

Protecció Civil ha realitzat més de seixanta actuacions per portar aliments o medicaments a persones grans de l'Arboç


Redacció L'Arboç

31-03-2020 20:02

A més, també s’han fet visites a domicilis de persones grans que no tenen telèfon o no responien

Protecció Civil ha realitzat més de seixanta actuacions per portar aliments o medicaments a persones grans de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l'Arboç informa que durant les primeres dues setmanes de posada en funcionament del servei d’atenció domiciliària a les persones grans i dependents de la vila que ho necessitin, Protecció Civil ha realitzat una seixantena d’actuacions per dur medicaments i productes de primera necessitat a més de visitar els domicilis de persones grans que no contestaven o el telèfon estava malament.

Aquest servei es va posar en funcionament a partir de dilluns 16 de març per tal de fer arribar material de primera necessitat durant el confinament decretat amb l’estat d’alarma. Funciona de dilluns a dissabtes, de 10h a 13h i de 17h a 20h a través dels següents telèfons municipals: 642 153 572 i 642 153 580. Personal municipal atendrà la trucada i personal de Protecció Civil portarà els productes fins a casa de la persona que ho sol.liciti.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.