Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Dues noves morts a l'hospital de Sant Camil eleven a 29 les víctimes del coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès


Redacció Sant Pere de Ribes

01-04-2020 14:56

S'han donat 16 noves altes hospitalàries en les darreres hores a pacients infectats pel covid-19

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dues noves morts a l'hospital de Sant Camil en les darreres hores eleven a 29 les víctimes del coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès. Després d'una jornada sense cap víctima mortal,  els hospital del Consorci Sanitari han tornat a registrar víctimes mortals a causa del covid-19. Segons detalla el consorci, aquestes dades es corresponen només a pacients que han donat positiu en les proves del coronavirus, de manera que poden haver hagut altres morts de pacients amb problemes respiratoris que podrien ser sospitoses de coronavirus, però no estan confirmades.

Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en les darreres 24 hores s'han donat 16 noves altes hospitalàries de pacients infectats pel coronavirus, que situen la xifra de pacients amb coronavirus que han tornat a les seves cases en 47 en el cas de l'hospital de Sant Camil i de 20 al de Vilafranca del Penedès.

En aquests moments, el nombre de pacients que hi ha ingressats als dos centres amb problemes respiratoris és de 125 persones: 164 a l'hospital de Sant Camil i 61 al de Vilafranca).

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.