Vegueria del Penedès

TAULA DEL TERCER SECTOR

Les associacions animalistes de Sitges s’organitzen per alimentar els gats de les colònies


Redacció Sitges

03-04-2020 11:14

Tres grups de cinc voluntaris cadascun s’encarreguen, en coordinació amb l’Ajuntament, d’alimentar i controlar les colònies de gats de Sitges durant el confinament

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Taula del Tercer Sector, juntament amb entitats animalistes i l’Ajuntament de Sitges, han organitzat un sistema d’alimentació i control a les colònies de gats mentre duri el confinament.

La cura i gestió de les colònies de gats que hi ha a Sitges s’havia vist alterada a causa de la declaració de l’estat d’alarma i les restriccions en la mobilitat, que afectaven els voluntaris. Per tal de donar resposta durant el confinament a les necessitats dels gats que viuen al carrer, el Comitè d'actuació COVID 19, juntament amb la Taula del Tercer Sector, han redactat un protocol que permet que un grup de voluntaris pugui seguir alimentant els animals.

El protocol estableix una organització en tres grups de cinc voluntaris cadascun, que s’encarregaran, de forma individual, d’alimentar les colònies complint amb totes les mesures de seguretat establertes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.