Vegueria del Penedès

SETMANA SANTA 2020

Vilafranca mantindrà les parades de productes frescs durant el cap de setmana


Redacció Vilafranca del Penedès

08-04-2020 9:43

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua es podrà comprar producte fresc a la Girada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres Sant i Dilluns de Pasqua, tot i ser dies festius, hi haurà parades de productors a la rambla de la Girada. Arran de la suspensió dels mercats no sedentaris, i amb l’objectiu de garantir producte fresc de qualitat a la població i per tal que els pagesos puguin vendre el seu producte, l’Ajuntament autoritza que de dilluns a divendres s’instal·lin tres parades de productors a la rambla de la Girada. Són productors del Mercat dels Dissabtes, que s’alternen entre ells i així es poden trobar diferents parades cada dia, bàsicament de fruita, verdura, llegum, ous, oli, lactis, etc. Els productors provenen majoritàriament del Penedès, però també d’altres zones de Catalunya, aportant així més varietat de producte.

El Mercat diari de la Verdura, ubicat a la plaça de Sant Joan, també ofereix fruita i verdura de dilluns a divendres, però els dies festius de Setmana Santa no se celebrarà mercat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.