Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

Dues noves morts eleven a 64 les defuncions als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès des de l'inici de la pandèmia


Redacció Vilafranca del Penedès

12-04-2020 11:41

Els hospitals de Sant Camil i Vilafranca tenen 158 pacients ingressats amb coronavirus i problemes respiratoris compatibles amb la infecció

Dues noves morts eleven a 64 les defuncions als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès des de l'inici de la pandèmia. CSAPG

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dues noves defuncions eleven a 64 les morts per coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès des de l'inici de la pandèmia. En les darreres hores han mort dos pacients amb la covid-19 a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès, on ja han mort 19 persones per coronavirus. A l'hospital de Sant Camil no s'ha produït cap mort en la darrera jornada per aquesta infecció, que acumula 45 defuncions a l'hospital del Garraf.

Segons les dades que ha facilitat aquest diumenge el Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, ha tornat a augmentar la xifra de persones ingressades per coronavirus a l'hospital de Sant Camil i actualment són 106 els pacients amb problemes respiratoris. A l'Alt Penedès la xifra es manté en 52 persones.

Des de l'inici de la pandèmia s'han donat un total 156 altes hospitalàries a l'hospital de Sant Camil i 62 al de l'Alt Penedès, unes dades que no deixen d'augmentar en les darreres jornades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.