Vegueria del Penedès

AIGUAT

S'ensorra parcialment un immoble en obres del carrer Caputxins de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

20-04-2020 13:51

La intensa pluja de diumenge va fer cedir la tanca de protecció del solar de l'antiga Guirnalda i l'esvallissament de les terres de l'enderroc ha afectat els edificis veïns

S'ensorra parcialment un immoble en obres del carrer Caputxins de Vilanova. Xavier Pascual

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La intensa pluja d'aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú ha provocat l'ensorrament parcial d'un immoble en obres del carrer Caputxins. Segons fonts municipals, la tanca de protecció del solar de l'antiga Guirnalda va cedir a quarts de tres de la tarda. La policia local de Vilanova va rebre l'avís de l'incident, provocat segurament per la gran acumulació de runa de l'enderroc i per l'aiguat.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar bombers i policia local, que van alertar el constructor i l'arquitecte tècnic de l'obra de l'incident. De forma provisional, la policia local ha col·locat  tanques per protegir la zona.

Aquest mateix diumenge a la tarda, un arquitecte tècnic de l'Ajuntament va fer una inspecció a l'obra i va comprovar que l'esllavissament de les terres provinents de l’enderroc poden afectar les parets mitgeres dels edificis del voltant. Avui mateix, l'Ajuntament ha requerit a la propietat que retiri la runa de forma immediata.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.