Vegueria del Penedès

FAUNA LOCAL

Uns pescadors capten dos taurons pelegrins al litoral de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

24-04-2020 Última revisió: 25-04-2020 13:38

L'albirament s'ha produït a unes 20 milles de la costa en dos dies consecutius

Uns pescadors capten dos taurons pelegrins al litoral de Vilanova. Edmaktub

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Uns pescadors de Vilanova han captat dos taurons pelegrins al litoral del Garraf. L'albirament s'ha produït a unes 20 milles de la costa en dos dies consecutius. Els pescadors que han pogut prendre imatges dels dos taurons són col·laboradors de l'associació Edmaktub i si bé avui han vist els animals a 20 milles de la costa, ahir ho van fer molt més a prop, a unes 8 milles.

Aquests peixos poden arribar a fer 10 metres de llargada i són filtradors, és a dir, s'alimenten de zooplàncton, peixos de mida petita i petits crustacis que recullen de forma passiva al desplaçar-se. Des de l'associació Edmaktub asseguren que "no és tan estrany veure'ls en aquesta zona i profunditat ja que encara que es tracta d'una espècie pelàgica, sovint s'aproxima a zones més costaneres".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.