Vegueria del Penedès

Francesc Murgadas dignifica la cuina de casa


VD

22-04-2004 20:45

El vilanoví Francesc Murgades, a la cuina de casa seva. FdG/Juanpe Rodríguez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


Murgadas és un dels experts gastronòmics més coneguts de la comarca que ha volgut defugir en aquesta obra del concepte més clàssic del receptari de cuina. El vilanoví va més enllà en “El llibre de les receptes d'hivern”, on ofereix una reflexió de fons sobre al cuina i la seva vessant més domèstica. I és que l'obra té un important rerefons pedagògic on a més d'analitzar la cuina feta a casa, es desenvolupa tota una teoria amb l'objectiu de millorar-la. El llibre repassa al setmana dia a dia oferint un menú diferent per a cada jornada, inclós el menu de reciclatge dels aliments que queden a la nevera d'un divendres.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.