Vegueria del Penedès

ALERTA SANITÀRIA

L'OMS defensa reforçar l'atenció primària de salut de cara a una segona onada de la pandèmia de la covid-19


ACN/ Natàlia Segura Brussel·les

30-04-2020 12:20

La majoria de països europeus han començat a aixecar restriccions o ho faran en els pròxims dies

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Organització Mundial de la Salut ha defensat reforçar l'atenció primària de salut de cara a una segona onada de la pandèmia de la covid-19. L'organització ha avisat que és "clau" per als estats preparar-se per les pròximes onades de contagis o per altres brots. "La sanitat mereix ser una màxima prioritat en l'agenda política", ha reivindicat el director general de l'OMS a Europa, Hans Kluge. En una roda de premsa aquest dijous ha alertat que el vell continent continua "a les urpes d'aquesta pandèmia", malgrat les evidències als estats més afectats, entre ells Espanya, que hi ha una reducció o estabilització dels contagis. Una trentena de països europeus ja han començat a aixecar restriccions o ho faran en els pròxims dies. Europa concentra el 63% de les morts i el 46% dels casos de la covid-19 al món, segons l'OMS.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.