Vegueria del Penedès

CRISI DEL CORONAVIRUS

Torna el mercat de l’Arboç, de moment, només amb les parades d’alimentació


Redacció L'Arboç

02-05-2020 9:10

A partir de dimarts vinent dia 5 de maig

Torna el mercat de l’Arboç, de moment, només amb les parades d’alimentació. Ajuntament de l'Arboç

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Arboç tornarà a celebrar el mercat setmanal a partir del proper dimarts 5 de maig, on de moment, només les parades d’alimentació hi podran prendre part.

Es vetllarà per fer complir els protocols i mesures que garanteixin el distanciament entre les persones i evitar aglomeracions regulant l’afluència, i es vigilarà que els paradistes apliquin totes les normatives actuals de seguretat per a poder realitzar la venda, com les distàncies entre marxant i client i entre client i producte.

Així mateix, des de l’Ajuntament demanen la màxima responsabilitat, equipar-se amb guants i mascareta abans de sortir de casa, evitar aglomeracions i mantenir la distància social de 2 metres recomanada. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.