Vegueria del Penedès

FLASH

Vilanova necessita 25 places per als alumnes de P3 que començaran l'escola al setembre


EL PUNT

25-04-2004 23:52

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!



La posada en marxa d'aquest centre d'ensenyament era prevista per al curs 2005/2006, però els retards en els tràmits, com ara en la subhasta de les obres, han provocat que la situació de l'ensenyament primari s'agreugi a la ciutat, segons les previsions amb què treballa l'Ajuntament. I és que de moment es preveu que de les preinscripcions per al curs que comença al setembre, hi haurà entre 25 i 30 sol·licituds de P3 que superen les places totals que s'ofereixen a les escoles de Vilanova. Però el problema també es planteja amb els 300 alumnes que s'incorporen al llarg de l'any escolar als diferents cursos.

A l'Ajuntament no es descarta que al setembre s'hagin doblar línies en uns quants centres per assumir l'increment de la demanda, tot i que l'alcalde, Sixte Moral, ha recordat la posició contrària del seu govern a aquestes mesures. De moment, caldrà ajustar la demanda a les aules existents i, denpenent dels resultats, l'escola Sant Jordi, que encara no funciona al cent per cent, podria assumir les noves aules suplementàries. Moral lamenta que la ciutat arribi a aquesta situació després d'haver avisat reiteradament la Generalitat en els darrers anys de les previsions de creixement demogràfic de Vilanova

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.