Vegueria del Penedès

CORONAVIRUS

Què passarà amb la Festa Major?


JNC del Vendrell El Vendrell

07-05-2020 18:05

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'arribada del Coronavirus ha provocat canvis sense precedents en les nostres vides i en la forma en què vivim el nostre dia a dia. Per primera vegada, s'ha aprovat l'estat d'alarma, hem viscut en situació de quarantena i en els nostres carrers ha regnat el silenci. En aquest dur camí cap a la normalitat que encara avui recorrem, s’ha de situar a les persones al centre de tot, oferint als nostres conciutadans seguretat sanitària i oportunitats laborals, progrés i serveis de qualitat.

En aquest sentit, per evitar un rebrot i un nou episodi de contagis, hem estat testimonis de la cancel·lació o ajornament d'espectacles d'abast mundial com els Jocs Olímpics. A escala local, també patim afectacions com la cancel·lació del Festival Internacional de Música Pau Casals o l'ajornament del Festiuet, dues cites que tenen un pes destacable en l'economia i en l'exercici de la capitalitat cultural del Vendrell.

Però, què passarà amb la Festa Major? A dia d'avui, l'Ajuntament, dirigit pel PSC, C's i l'AVP i concretament el Regidor de Festes, aposten per celebrar la Festa Major sense proposar cap alternativa i excusant-se en què aquesta afavorirà el comerç local quan, aquest, durant els dies forts de Festa Major tanquen. No ens ha d'estranyar el desconeixement de la realitat del Vendrell i la incompetència que dia rere dia demostren, ja que l'actual govern del Vendrell tot ho accepta però res culmina. El Govern, no té cap intenció de vetllar per la salut pública del conjunt de la població, tal com s'ha demostrat amb els esdeveniments de la carretera de Valls i l'incompliment sistemàtic del confinament per part dels Regidors del Govern.

Som conscients de la magnitud del repte sanitari i, per aquest motiu, exigim que l'Ajuntament del Vendrell sigui valent i sincer amb la ciutadania i les entitats i els Administradors de Santa Anna d’enguany, que s’ho han treballant de valent igual que els seus predecessors. Tots estimem la nostra Festa Major i volem que cada vegada sigui més referent, però no podem prioritzar el postureig que caracteritza a l’actual govern, a la salut dels vendrellencs i vendrellenques.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.