Vegueria del Penedès

Després de dos anys, el CEIP Canigó inaugura la mediateca


Sirc

25-04-2004 23:52

Els alumnes podran consultar, a més del fons imprès de la biblioteca, material audiovisual, com DVD, CD-ROM i vídeos.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El projecte s'ha estat gestant al llarg dels darrers dos anys i ha vist la llum aquesta darrera setmana, coincidint amb els actes de celebració de la setmana cultural del centre. Ha estat pensada principalment per als alumnes del centre, tot i que neix amb la voluntat d'oferir servei a tota la comunitat.

De moment, la biblioteca-mediateca seguirà el mateix horari lectiu del centre, tot i que també obrirà en hores extra escolars. Per a la inauguració, els alumnes han treballat en una mostra sobre punts de llibre; han fet una interpretació plàstica de poemes; i, fins i tot, han ampliat la col·lecció de volums de la biblioteca escrivint llibres, una activitat on han participat, colze a colze, tots els estudiants.

Així, els alumnes podran optar per agafar el material en servei de préstec i consultar-lo a casa, o bé, fer-ho al mateix centre, ja que s'han habilitat sales per visionar els documents audiovisuals. Pares, mares i alumnes van recórrer encuriosits, dijous en una jornada de portes obertes, les noves sales, mentre escoltaven les peces musicals que interpretava un grup d'alumnes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.