Vegueria del Penedès

DESESCALADA DEL CONFINAMENT

Cinema Prado Sitges i Cinema Ribes comencen la campanya d'entrades anticipades de 'Cinema a 4 euros'


Redacció Sitges

15-05-2020 19:50

Actualment tant Cinema Ribes com el Cinema Prado de Sitges es preparen per obrir les dues sales adoptant les mesures necessàries

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Cinema Prado Sitges i Cinema Ribes han iniciat la campanya d'entrades anticipades de Cinema a 4 euros. La campanya proposa una fòrmula que permet a l'espectador comprar entrades de cinema anticipades al preu de 4 € per utilitzar-les un cop tornin a obrir les sales i fins al 30 de setembre.

A través de les xarxes socials o les pàgines web dels cinemes www.cineclubsitges.com o www.cinemaribes.com es troba l'enllaç per adquirir l'ENTRADA4 online, al preu de 4 €. Cada Entrada 4 que s'adquireixi generarà un codi.

Cal guardar bé el codi per bescanviar-lo per l'entrada de la sessió que s'escolleixi, a través del sistema de venda online del corresponent cinema un cop torni a obrir la sala.

Els espectadors poden adquirir el número d'entrades que vulguin que podran ser utilitzades fins al 30 de setembre. L'ENTRADA 4 no es vàlid per les sessions d'òpera i ballet per a cinemes.

Aquesta iniciativa ha donat el tret de sortida al moviment 'Cinemes Oberts' on més d'una vintena de cinemes de Catalunya realitzaran una promoció per animar als espectadors i espectadores a tornar a les sales de cinema un cop obrin de nou.

Actualment tant Cinema Ribes com el Cinema Prado de Sitges es preparen per obrir les dues sales adoptant les mesures necessàries i dotant-les amb els instruments necessaris per desenvolupar la seva activitat complint les indicacions establertes per les Autoritats Sanitàries.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.