Vegueria del Penedès

TENNIS TAULA

Rafa Monzó es queda a les portes de l’ascens a superdivisió


Tomás

27-04-2004 21:56

Rafa Monzó

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El sitgetà Rafa Monzó s’ha quedat ben aprop de pujar a la màxima categoria estatal al perdre aquest cap de setmana a Hernani per 2-4 contra el Leka Enea d’Irun en la fase final de divisió d’honor amb el CE Mediterrani barceloní.

El jugador i alhora entrenador dels equips base vilanovins va tenir un partit que potser seria determinant que va perdre contra Iker Martínez, perdent per 1-3. Jugador contra el que no havia perdut en enfrontaments anteriors va començar amb victòria en el primer set, però no va tenir continuitat. “Iker va estar a un nivell molt alt i no vaig col.locar les boles amb prou intenció”. Un punt dels seus companys el ucrainès Mayorov i Cristobal Garcia no van ser suficients i el xinès Wu Yichuin tota una garantia pels locals, que a mès van comptar amb un ambient extraordinari en un pavelló ple a vessar.

Victòria de tràmit del filial, derrota dels alevins

El filial acaba la lligueta de la fase d’ascens en el primer lloc que ja tenia garantit amb una victoria còmode per 4-0 sobre el Parets que ja no es jugava res. Amb l’objectiu de l’ascens assolit jugarà les semifinals pel títol de la segona provincial precissament contra el CE Mediterrani en partit a doble volta.

Els alevins perden a casa per 2-3 contra el Port en partit de copa, malgrat els dos punts de Gerard Soler.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.