Vegueria del Penedès

Nou espai de contes a Ràdio Ribes


Nota de premsa/Ajuntament Sant Pere de Ribes

27-04-2004 22:45

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ràdio Ribes, l’emissora municipal de Ribes i les Roquetes al 107.2 de la FM, estrenarà avui dimarts per la tarda un nou espai de contes que estarà conduït pels joves ribetans Josep Rius i Maria Bartra.
“Un mos de contes”, nom amb que s’ha batejat aquest nou espai, es podrà escoltar cada dimarts a les 17:40 hores dins del magazine de tarda Eppur si Moure de la ràdio local amb l’objectiu d’entretenir a la canalla del municipi i de la resta de la comarca tot radiant una narració curta a l’hora de berenar. Els seus locutors, en Josep i la Maria, són coneguts per la seva experiència en el teatre amateur i en l'educació en el lleure. Precisament un d’ells, la Maria Bartra, ja havia col•laborat anteriorment a la ràdio en el programa produït per alumnes de l’IES Can Puig "Música des de la Masia".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.