Vegueria del Penedès

BRUTÍCIA

Medi ambient / via pública


Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia

24-05-2020 21:51

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Regidors de Medi Ambient i Via Publica, Sant Sadurní torna a estar com abans. “Deixat, brut, passos de vianant mal senyalitzats “. No hem de ser així, van començar be govern municipal, però el pas del temps els ha pertocat.

Sadurninencs i sadurninenques, es queixen, veuen amb estupor l’estat lamentable de com està de desorbitat l’espai públic de la nostra vila. Casc urbà, centre vila, podríem dir encara; però les zones del voltant, més que desitjar.

Un Sant Sadurní, net, cuidat, és una Sant Sadurní “respectat”. Un Sant Sadurní, brut, deixat, és un Sant Sadurní “oblidat”.

I malauradament, dit això, Sant Sadurní és una vila deixada, bruta, desordenada. No només parlem de les herbes en els carrers i les places, també hem de parlar del “perill” de les canyes, que hi ha en el pont de l’estació. I dels passos de vianant, que no es veuen, degut a la poca pintura que tenen. Preocupant i llastimós.

Des de aquestes ratlles, demanaria i emplaçaria als regidors de medi ambient i via publica, a posar-se les piles i mans a l’obra. Fer i fer complir el que tots volem. Un Sant Sadurní orgullós. Un Sant Sadurní vist des de dins i des de fora, amb bona perspectiva i amb bona imatge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.