Vegueria del Penedès

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

Vilafranca obre un cicle de converses entre els alumnes i professors de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya


Redacció Vilafranca del Penedès

08-06-2020 9:13

Aquesta iniciativa pretén donar resposta a les inquietuds dels alumnes a través de la visió del professorat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dijous 11 de juny arrenca una iniciativa dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística de l’Institut d’Enoturisme de Catalunya, amb l’objectiu de conèixer l’actualitat del sector, el seu present i futur, des del plantejament que els alumnes facin al professorat. Alhora, els alumnes organitzadors del cicle de xerrades volen obrir la porta a la resta de la població perquè coneguin quin és el seu aprenentatge durant el curs.

Les converses tindran lloc els dijous, a les 19h, a través del perfil @enoestudiants, a la plataforma IG Live, de l’11 de juny al 23 de juliol. La conversa que donarà inici al cicle anirà a càrrec de la directora de l’Institut, Ester Garcia, el proper dijous dia 11.

Professors com Lluís Tolosa, Begoña Fernández, César Cánovas, Carme Ruiz, Eric Enguita o Esther Millas, entre altres, respondran a les preguntes dels alumnes sobre temes d’actualitat com les oportunitats que ens deixa la crisi sanitària de la Covid-19, les noves destinacions turístiques, la paralització o reinvenció de projectes, o temes més genèrics vinculats a la formació de l’escola com la figura del guia turístic o les cates de vins: presencial o online?

Aquest cicle de converses pretén fer arribar l’opinió de professionals a totes aquelles persones particulars o professionals amb una vinculació al sector turístic i enoturístic.

També té per objectiu posar en valor la trajectòria formativa d’aquest alumnat que,  a través d’aquest cicle formatiu, han adquirit una formació de nivell superior en l’àmbit de l’enoturisme que els capacita per introduir-se en el món professional.

El CFGS de Guia, Informació i Assistència Turística és una més de les eines que té l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès per promoure la Formació Professional, en tant que formació de qualitat que singularitza i reforça el territori i molt adaptada a les demandes de perfils professionals de l’entorn productiu.

La preinscripció d’aquest cicle formatiu tindrà lloc del 10 al 17 de juny. Es por trobar informació al web.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.